Om EkoHus

EkoHus har, sedan starten i början av 1990-talet, alltid haft fokus på miljömedvetenhet och detta sätter vi fortfarande i främsta rummet tillsammans med nöjda kunder.

Från och med 1 januari 2013 har EkoHus bytt ägare och drivs idag av familjen Bolin. Vi har lång erfarenhet från husbyggnation med många nöjda kunder och goda referenser.

Vår affärsidé är att tillhandahålla ekologiska lågenergibyggnader av hög kvalitet till företag och privatpersoner. För närvarande arbetar vi endast i Uppsala/Stockholm med omnejd men målet är att kunna leverera EkoHos i hela Sverige.

EkoHus erbjuder ett boende med hög standard, låga driftskostnader och en omtanke om miljön. Att välja EkoHus passar därmed utmärkt om ni är kostnadsmedvetna, miljömedvetna, eller om ni bara letar efter ett exklusivt hus av högsta kvalitet.

Vi har ett brett produktutbud, bestående av både kataloghus och egenritade hus. Vi erbjuder även totalentreprenad. Detta innebär att vi har möjlighet att bygga upp hus och inte bara leverera materialsatsen.

Vår långa erfarenhet av ekologisk byggnation gör oss till det självklara valet om ni söker ett ekologiskt boende att trivas i.

Kontakta EkoHus

Tel: 018-12 41 60
E-post: info@ekohus.se