1-planshus

Har Du stor tomt och inte tycker om gräsklippning och trädgårdsskötsel eller spring i trappor väljer Du ett 1-planshus.

Villa Margareta

Detta kundanpassade lågenergihus med spännande vinklar och takkonstruktioner, är utformat för att maximalt utnyttja solljuset och den härliga utsikten.

Läs mer

Villa EkoSol

EkoSol ger direkt ett hjärtligt välkomnande i form av en ovanligt luftig veranda och generösa dubbeldörrar, tanken går till forna tiders herrgårdar. Huset har en planlösning som inbjuder till ett rikt sällskapsliv, men även tillåter avskildhet om man så önskar.

Läs mer

Villa Felicia

Välkommen in i ett spännande enplanshus med många stora ljusinsläpp. Både köket och vardagsrummet i det här härliga huset har försetts med rejäla burspråk för maximal rymd och en skön atmosfär. Det man tänker på direkt är den härliga öppna planlösningen som verkligen bjuder in till ett rikt socialt umgänge.

Läs mer

Villa Grace

Här kan du se ett av våra mest flexibla 1-planshus, som därmed också kan bli ett av de största. Den tänkta garagedelen på Grace kan även inredas med kontor/sovrum samt en skön relaxavdelning med bastu, vilket utökar den inredda boytan med 30 kvm. På så sätt kan Grace förändras efter familjens behov.

Läs mer

Villa Magdalena

Det här är ett av våra lite mer annorlunda 1-planshus. Dels är det byggt i vinkel, vilket ger en härlig skyddad uteplats som man kan nå både från masterbedroom och vardagsrummet. Dessutom har vardagsrummet som ligger i vinkeln i det här huset fått ett spetsigt burspråk, vilket ger en spännande fasad och skön känsla inifrån.

Läs mer

Villa Maria

Här är vårt senaste enplanshus passande både för vardag och fest. Maria ger direkt ett hjärtligt välkomnande i den ovanligt generösa entrén. Det luftiga intrycket förstärks när Du möter vardagsrummet med det öppna köket. Den generösa takhöjden 2,70 m får man en rymlig känsla.

Läs mer

Villa Marianne

Här är ett vinkelhus passande till en större familj med generösa ytor! Marianne ger direkt ett hjärtligt välkomnande i den ovanligt generösa entrén. Det luftiga intrycket förstärks när Du möter vardagsrummet med burspråk och det öppna köket. Den generösa takhöjden 2,70 m får man en rymlig känsla.

Läs mer

Villa Mimmi

Ett av våra populärare hus är det här spännande 1-planshuset i vinkel. Många väljer att ha sk ryggåstak i vardagsrummet, vilket ger ett fascinerande intryck med många olika vinklar. Även fasaden är lite annorlunda med hela tre burspråk, varav ett i kökshörnan. En härlig plats att njuta långa frukostar och middagar på.

Läs mer

Villa Mona

Kliv in i ett 1-planshus i vinkel med en trevlig, traditionell planlösning och rymligt garage/förråd som ingår i själva huskroppen. Entrén ligger precis i vinkeln och du kommer in i en luftig hall med stora, inbjudande valvöppningar till kök och vardagsrum.

Läs mer

Villa Ronja

Välkommen till en helt nyritad spännande villa för den mindre familjen. Här har vi låtit fantasin flöda och skapat ett härligt öppet spännande kök med otraditionell planlösning. Tre stora burspråk får ljuset att flöda in. Taket är vårt enda som har sk kinavipp, dvs inspirerat av de typiska kinesiska taken.

Läs mer

EkoVillan 100

Denna entréfasad ger verkligen ett spännande intryck! Med en riktig veranda som leder till den välkomnande hallen, ett öppet kök och matplats där man verkligen kan känna sig hemma. I det stora ljusa vardagsrummet kan hela familjen umgås eller varför inte grilla på altanen om vädret tillåter?

Läs mer

EkoVillan 118

Detta är ett av våra mest praktiska enplanshus med alla detaljer som uppfyller Ekohus’ högt ställda krav. Villa 118 med 3 sovrum är perfekt för den mindre familjen som vill bo tryggt i ett ekologiskt hus och fortfarande ha pengar kvar att spendera på något annat än boende.

Läs mer

EkoVillan 126

Välkomen till ett hus där hela familjen får plats! Denna villa har många sovrum på relativt liten yta. Öppna ytor i kök och matplats, stort vardagsrum, skyddad veranda och privata sovrum med badrum samlade i en del av huset.

Läs mer

EkoVillan 146

Äntligen har vi EkoVillan 146! Här har vi en riktigt rymlig familjevilla för de med barn som vill ha eget rum. Ett öppet kök med matplats, stort vardagsrum, skyddad veranda som tillsammans, precis som alla EkoVillor, ger familjen gott om plats och ett trivsamt boende.

Läs mer