1 1/2-planshus

Villa Björkby

Här är ett av våra absolut största hus. Villan har en traditionell planlösning och en vacker och stilfull exteriör som lätt smälter in i sin omgivning. Speciellt för Björkby är ett ovanligt stort vardagsrum och i vinkel till det ligger ett luftigt bibliotek med fina glasdörrar emellan. Det här är ett representativt hus med plats för både stor familj och umgänge. Samtidigt.

Läs mer

Villa Heby

Villa Heby har en rymlig entré. I bottenplanet finns även vardagsrum med utgång till altan, 2 sovrum och badrum med plats för badkar. Den breda takkupan gör allrummet ljust och luftigt.

Läs mer

Villa Lucia

Välkommen in i en villa med ganska traditionell planlösning men med många innovativa utrymmen. Perfekt för familjen med lite större barn som vill ha avskildhet på övervåningen. Andra väl tilltagna ytor i denna villa är klädkammaren och det härliga lantköket med sina stora umgängesmöjligheter och ekoskafferiet. Dessutom är övervåningen i denna villa inredningsbar.

Läs mer

Villa Spira

Får vi presentera ett av våra mest utvecklingsbara hus. Här är huset som du och din familj verkligen kan växa med. Du kan börja i liten skala med bara nedervåningen inredd. Totalt kan boendeytan bli ända upp till 192 kvm. Men Spira är redan i sitt ursprung ett mycket smart planerat hus för sin storlek.

Läs mer

Villa Vangsby

En av våra klassiker – ett sörgårdsinspirerat trivsamt hus med ett vinklat väl tilltaget vardagsrum med en synlig balk i taket. Övervåningen har ett luftigt allrum på nästan 30 kvm och takkupor med utgång till en balkong. Vangsby är ett hus att verkligen bre ut sig i.

Läs mer

Ekovillan 102

EkoVillan 102 är utan tvekan den villa som bäst svarar mot uttrycket ”mycket hus för pengarna”. Med 102 klokt planerade kvadratmeter på bottenplanet och den inredningsbara övervåningen på 70m² får du en spännande villa på hela 172m².

Läs mer

Ekovillan 74C

EkoVillan 74 är en villa att växa i! Här finns förutsättningar för framtida till- och ombyggnad när det behövs. Med EkoVillan 74 har du en trevlig villa med ett traditionellt utseende, där du enkelt kan bestämma själv när du behöver utöka antal rum.

Läs mer