2-planshus

Villa Hagby

Villa Hagby har ett trevligt Bottenplan som rymmer ett väl tilltaget kök med matplats och ekoskafferi och i hallen finns WC med dusch. I bottenplanet finns även ett stort vardagsrum och arbets- eller gästrum. Det övre planet bjuder på 3 stora sovrum och ett allrum med takkupa som gör allrummet ljust och luftigt.

Läs mer

Villa Hagby special

Välkommen till ett av våra största och vackraste hus – Hagby Special är ett hus att verkligen vara stolt över. Förutom sitt brutna mansardtak har det här huset fått hela tre takkupor som släpper in maximalt med ljus och skapar en trivsam atmosfär. Ett hus att verkligen trivas i.

Läs mer

Villa Hässelby

Söker Du den klassiska funkisstilen ska Du titta extra på Hässelby. Här har vi skapat ett riktig maffigt hus med rena raka linjer och mycket ljusinsläpp.

Läs mer

Villa Kungsby

Det här är ett av våra mest speciella hus. Den trevliga tornbyggnaden ger huset en alldeles speciell karaktär och ett spännande uttryck. I det här huset bor du kungligt!

Läs mer

Villa Listerby

Gillar du den lite mer lantliga stilen så ska du titta närmare på Listerby. Här får man nästan lite Bullerbykänsla. Huset har rena raka linjer, vackra klassiska fönster och halvmånefönster på vinden för att understryka den lantliga karaktären.

Läs mer

Villa Listerby 2k

Tycker Du om den lite modernare stilen ska Du titta närmare på Listerby. Här får man nästan lite nymilleniumkänsla. Huset har rena raka linjer med vackra fönster. Framsidan präglas av en stram entré med en trevlig balkong ovanpå. På övre plan finns fyra rymliga sovrum och däremellan ett stort allrum. I allrummet finns utgång till balkongen.

Läs mer

Villa Norby

Den här villan kan man lätt bedra sig på. Från framsidan ser man de rena strama linjerna och den symmetriska fasaden. Men går man runt och tittar på baksidan så överraskas man av ett stort burspråk med fönster på tre sidor. Går du sedan invändigt så ser du att det är matrummet i köket som är så trevligt placerat.

Läs mer

Villa Nättraby

Välkommen in i en klassisk, härlig villa som passar lika bra på landet som i stadsmiljö. Här känner du säkert igen de klassiska detaljerna som påminner om svunna tider. Totalytan för villan blir närmare 200 kvm vilket gör att det här är ett perfekt hus att ha flera barn i, både stora och små.

Läs mer

Villa Sandby

Välkommen till 50-talet! Villa Sandby är klart inspirerad av funkisen med sina strama linjer och sina liggande fönster i köket. Exteriören med den spännande utbyggnaden och sitt stora perspektivfönster sätter onekligen fart på fantasin. Sammantaget blir det en yta på närmare 200 kvm, vilket faktiskt upplevs som ännu större på grund av den öppna och luftiga planlösningen.

Läs mer